Small group training

Naast personal training bieden wij ook “small group” of semi private trainingen aan. Hierin gaan we in een groep van max. 8 personen aan de slag en kan u rekenen op persoonlijke begeleiding tijdens de oefeningen. De sessies duren ongeveer 60 minuten en zijn voor zowel jong als oud, sportief of beginner.  Tijdens elke sessie trainen we op verschillende aspecten van fitness, een gezond en functioneel lichaam. 

Bovendien is er tijdens de trainingssessie ruimte om vragen te stellen over uw huidig voedingspatroon, trainingsprogramma of levensstijl.

De sessies zullen doorgaan in Ultimate Gym Kortrijk. Afhankelijk van het weer zal dit buiten of binnen zijn. De sessies gaan op verschillende momenten door. Om vlot van start te kunnen kan u zich vijf minuten op voorhand komen aanmelden.

Aangezien we de kwaliteit van de sessie willen garanderen, vragen wij u om zich telkens in te schrijven voor de sessies. Dit kan via onderstaand contactformulier, via info@b-personal.be, op het nummer +32 (0) 470 85 81 31 of onze sociale media. De inschrijving is enkel geldig na onze bevestiging. Max. 8 personen per sessie.

Small Group Aanbod

EErst Beurt

GRATIS!

LOSSE beurt

€ 13

Beurtenkaarten

10 Beurten

+ 1 joker*

€ 125

€ 12,5/beurt

20 beurten

+ 2 jokers*

€ 240

€ 12,0/beurt

Abonnementen

3 maand

+ 2 joker*

€ 375

€ 11,0/beurt

6 maand

+ 4 jokers*

€ 725

€ 10,5/beurt

*Joker: Per beurtenkaart/pakket/abonnement worden er ‘jokers*’ toegekend. 1 joker = recuperatie beurt. Als er binnen de 24u voorafgaand aan de sessie geannuleerd wordt, kan er een joker ingezet worden om de beurt te recupereren. Gaat u op reis of kan u door omstandigheden een langere periode niet aanwezig zijn? Gebruik de joker om het abonnement te bevriezen. Bij het niet gebruiken van de joker(s) worden deze bijgevoegd aan uw beurtenkaart/pakket onder de vorm van extra beurtjes of een verlenging van uw maand/3-6 maand pakket. Meer info over de joker bij onze personal trainers.

Wanneer een gemaakte afspraak voor een small group training niet nagekomen wordt of wanneer deze niet binnen de 24 uur afgezegd wordt of er geen gebruik gemaakt wordt van de joker, zal deze afgetrokken worden van de beurtenkaart of in rekening worden gebracht. 

Programma

Maandag van 19u00 tot 20u00

Dinsdag van 17u30 tot 18u30

woensdag van 19u00 tot 20u00

zaterdag van 10u00 tot 11u00

Schrijf je nu in!

Vraag of wenst u meer info?