Aanbod

Heel wat mensen bevinden zich de dag van vandaag in de fitness. De meeste van deze mensen hebben een gemeenschappelijk doel, beter worden! Of het nu afvallen, bijkomen in spiermassa, bodybuilden of een gezondere levensstijl opbouwen is, iedereen wil vooruitgang boeken. Echter weten velen niet hoe ze hier moeten aan beginnen of hoe ze verder moeten. Daarom bieden wij bij B-Personal verschillende diensten/pakketten aan zowel online begeleiding als gewone begeleiding. Bovendien bevatten al deze diensten/pakketten 7/7 ondersteuning.

Personal Training

Bent u een recreatief fitnesser, bodybuilder, nieuw in de fitness of wilt u gewoon afvallen of spiermassa bijkomen? Bij B-Personal helpen wij u graag verder met gepersonaliseerde en wetenschappelijk onderbouwde trainingsschema’s op maat. B-Personal biedt personal training aan, maar ook small group trainingen voor diegene die liever in groep sporten. Naast trainingen met krachtapparatuur bieden wij ook functionele trainingen aan of “Strength & Conditioning” trainingen om uw sportprestatie op verschillende vlakken aan te scherpen of te verbeteren.

VoedingsBegeleiding

Naast bewegen speelt voeding een cruciale rol bij het behalen van uw doelstellingen. Daarom bieden wij naast trainingsschema’s ook persoonlijke voedingsschema’s aan met de nodige variaties of starten we voedingsadvies op die het beste bij u en uw doel past. Afvallen, spiermassa opbouwen of een gezond en evenwichtig voedingspatroon onderhouden zijn doelstellingen waarmee B-Personal u zeker en vast in verder kan begeleiden. Bij ons kan u ook terecht voor wedstrijdvoorbereiding binnen de bodybuildingcompetitie

Lifestylecoaching

We moeten dagelijks keuzes maken, ook op vlak van voeding en beweging. Deze keuzes hangen vaak af van de weinige tijd die we ter beschikking hebben, waardoor de keuzes die we maken een negatieve uitkomst hebben. B-Personal helpt u de juiste keuzes te maken om uw gezonde en sportieve doelstellingen te behalen.

Personal Training

Hebt u geen motivatie, wilt u graag vanaf het moment dat u in de fitness stapt begeleid worden naar welk doel dan ook. Afvallen, bijkomen in spiermassa of gewoon op een gezonde en ethisch verantwoorde manier sporten binnen een fitnesscentrum? Dan bent u bij B-Personal aan het juiste adres. Wij bieden namelijk persoonlijke begeleiding sessies aan op maat. Sport u liever met twee of wilt u als duo elkaar uitdagen? Dan hebben wij voor jullie ook 2 op 1 begeleiding waar je als duo samen aan de slag kan. B-Personal bied zowel begeleiding aan met behulp van krachttoestellen, halters, dumbbells als ook functionele begeleiding.

Wilt u uw sportprestaties verbeteren binnen uw eigen sport? Dan bieden wij ook “Strength and Conditioning” trainingen aan om uw prestaties op vlak van mobiliteit, stabiliteit, kracht, uithoudingsvermogen, explosiviteit, snelheid en behendigheid aan te scherpen of te verbeteren.

Small group training

Naast personal training bieden wij ook “small group” of semi private trainingen aan. Hierin gaan we in een groep van max. 8 personen aan de slag en kan u rekenen op persoonlijke begeleiding tijdens de oefeningen. De sessies duren ongeveer 60 minuten en zijn voor zowel jong als oud, sportief of beginner. Tijdens elke sessie trainen we op verschillende aspecten van fitness, een gezond en functioneel lichaam. 

Bovendien is er tijdens de trainingssessie ruimte om vragen te stellen over uw huidig voedingspatroon, trainingsprogramma of levensstijl.

Voedingsadvies

Hebt u geen idee hoe u gezonde voedingskeuzes moet maken? Of hebt u tevergeefs al enkele diëten geprobeerd? We worden vaak overspoeld met allerlei methodes en diëten om af te vallen of gezonder te leven, maar deze worden vaak in twijfel getrokken omwille van de effectiviteit en de gezondheid.

B-Personal biedt u verantwoord en gepersonaliseerd voedingsadvies aan dat u op korte en lange termijn helpt.  Wat de doelstelling ook is: afvallen, bijkomen of stabiel blijven, wij helpen u graag verder. Bovendien houden wij rekening met uw persoonlijke voorkeuren of behoeftes (allergieën, intoleranties, etc.).

Vooraleer we van start gaan, bespreken we eerst uw huidig voeding -en beweegpatroon. Aan de hand van een lichaamsanalyse (bodyscan en huidplooimeting) stellen we een gepersonaliseerd schema op of starten we een methode op die het beste bij u en uw doel past! Bovendien voorzien wij uw schema ook van verschillende variaties, zo kan u variëren en genieten van lekker eten en uw behaalde resultaten!

Begeleiding

Hoe gaan we aan de slag?

Online begeleiding

Hoe gaan we aan de slag?

Veelgestelde vragen

Binnen de opstart wordt een intakegesprek gevoerd waar wij luisteren naar jouw verhaal. Hierbij stellen wij u enkele vragen om u op weg te helpen en aan te geven wat voor u belangrijk is.  Aan de hand van dit gesprek stellen we doelstellingen op en hoe B-Personal u hierbij kan ondersteunen. Afhankelijk van uw doelstellingen voeren wij een lichaamsanalyse uit die aansluit bij uw doelstellingen. Naargelang uw doelstellingen stellen wij na het opstartgesprek de nodige documenten voor u op en kan u van start. Vanaf dit moment sluit u zich aan bij B-Personal en kan u zelf beslissen met welke diensten u verder geholpen wilt worden. 

Om u zo goed mogelijk verder te helpen kunt u een aantal weken na het opstartgesprek een opvolgingsgesprek inplannen. Zo kunnen wij met uw feedback aan de slag. Tijdens dit gesprek bespreken we de afgelopen weken en de eventuele aanpassingen. U kan onmiddellijk na het opstartgesprek een opvolging inplannen of  u doet dit later. Er kan een opvolgingsgesprek plaatsvinden na twee weken, maar dit kan ook bijvoorbeeld na een maand. Deze keuze is aan u. Na het gesprek passen wij alle documenten aan en zo kan u weer van start

Het online begeleiden werkt volgens dezelfde principes als de gewone begeleiding. Er is ook eerst een opstart en daarna kunnen er opvolgingen plaatsvinden. Het verschil zit in het contact; Hier begeleiden we u van op afstand. Het opstart- en opvolgingsgesprek verlopen via een intake- of feedbackformulier. Aan de hand daarvan maken wij een schema op maat en kunnen deze ook aangepast worden na een opvolging om u zo persoonlijk mogelijk te begeleiden naar uw doelstellingen. Wanneer wij een mail ontvangen dat u wilt starten met de online begeleiding sturen wij u het intakeformulier op. Daarna verwerken wij uw gegevens en maken wij uw schema(‘s) op. Hebben wij nog vragen vooraleer wij uw schema(‘s) kunnen afwerken, contacteren wij u zo snel mogelijk. Ten slotte werken wij uw schema(‘s) af en kan u ermee aan de slag

Alle diensten/pakketten beschikken over 7/7 ondersteuning. Wat betekent dit nu concreet. Wel om u zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden, kan u ons op elk moment contacteren. Dit kan via mail, telefonisch en via de sociale media kanalen van B-Personal. Hebt u vragen over uw schema, werkt iets niet voor u, kan u niet aanwezig zijn op uw afspraak, wilt u uw personal trainingssessie verplaatsen of slaapt u slecht? U kan met heel wat vragen, bezorgdheden of opmerkingen bij ons terecht. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen in het mate van het mogelijke. Deze ondersteuning blijft geldig tot 3 maand na uw laatste afspraak.

 

Neen, alle diensten/pakketten zijn niet verbonden aan een maandelijkse kost. Het bedrag wordt éénmalig aangerekend. Als uw dienst/pakket afgerond is, beslist u zelf wanneer u opnieuw gebruik maakt van een dienst/pakket. Hier wordt terug een bedrag voor aangerekend afhankelijk van de dienst of het pakket die u verkoos. 

Hebt u nog een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen