Over B-Personal

- Missie & visie -

Omwille van de enorme stijging in de fitness industrie willen wij bij B-Personal u op weg helpen om uw persoonlijke doelen te bereiken met schema’s en advies die aangepast is naar eigen behoeften en verlangens. B-Personal onderscheid zich van andere door progressief aan het werk te gaan wat de beginsituatie ook is. 

Bij B-Personal helpen wij u gezonde keuzes te maken en een fitte levensstijl aan te nemen. Zowel afvallen als aankomen, nieuw in de fitness of fervent fitnesser, voorbereiden op een wedstrijd of nieuwe trainingsmethoden/technieken onder de knie krijgen. Wij helpen u graag uw persoonlijke doelen te bereiken. Dit doet B-Personal met de ervaring en kennis van Shane Baes die al een jaren actief is in de fitnessindustrie, een aantal jaar individuen dag in dag uit helpt met hun doelstellingen te bereiken en die zelf al een aantal keer deelnam aan natural bodybuilding wedstrijden. Bij B-Personal staan wij 7/7 klaar voor gemotiveerde fitness – en competitiegerichte mannen en vrouwen. Ook niet ervaren sporters jong en oud die graag hun levensstijl willen aanpassen kunnen terecht bij B-Personal. 

Shane Baes - B-Personal

Shane Baes

Oprichter - Personal Trainer - Coach

Coach Jana D'Hoore BP

Jana D'Hoore

Personal Trainer - Coach

thomas scheldeman
thomas scheldeman
2023-09-23
Zeer tevreden over de expertise & opvolging. Shane volgt alles van kortbij op en luistert naar de noden van de klant. Zeker en vast een aanrader!
Marie Obin
Marie Obin
2023-03-23
Sinds een aantal maanden train ik elke 8 weken met een trainingsschema gemaakt op maat van mijn noden en wensen. Oefeningen die soms wat uitdagend zijn, maar ik hou van deze uitdaging om je lichaam te zien evolueren van uitdagend naar haalbaar. Zeer goede begeleiding als je ergens vastzit. Ik voel dat ik veel meer spieren heb dan bij de start en begin dit zelf ook steeds meer te zien aan mijn lichaam. Ook volg ik small group training, gegeven door Jana. Jana zorgt elke keer voor afwisselen in de oefeningen en spreekt verschillende spiergroepen aan. Ze past de oefeningen persoonlijk aan indien ze te zwaar, te licht zijn of ergens voor ongemak zorgen. Ik zou de begeleiding van B-Personal zeker aanraden!
Sarah Boelanders
Sarah Boelanders
2023-03-20
2 Jaar geleden startte ik met Personal training bij B-Personal. Als ik terug kijk op deze 2 jaar, moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Elke 8 weken krijg ik een nieuw trainingsschema. Telkens zijn dit nieuwe en andere oefeningen. Hij zorgt ervoor dat het schema en de oefeningen zijn afgestemd op jouw noden en behoeften. Hij houdt ook alles bij. Hiermee wil ik zeggen dat hij het gewicht noteert, het aantal keer je een oefening kan en zo kom je snel voorruit. Ik raad, jong en oud aan die terug fit wil worden aan om deze stap te nemen, niet bang zijn dat dit niet voor jou is. Shane is gedreven en heel aangenaam in omgang.
Thomas Cottenie
Thomas Cottenie
2022-08-12
Top coaching en begeleiding! Na 3 jaar te sporten met vallen en opstaan uiteindelijk bij B-Personal geraakt. Na een eerste gesprek had ik meteen heel veel vertrouwen erin! Geen zotte diëten of onmogelijke opdrachten maar een goeie structuur en een gezonde basis was voor mij een goede oplossing om uit eindelijk wel de resultaten te boeken die ik voor ogen had!
Louise De Laere
Louise De Laere
2022-08-08
Ik word al een jaar geweldig gecoacht door Shane van B-Personal. De trainingen zijn gevarieerd en op maat van kunnen en groei! Sinds ik begonnen ben met de personal training heb ik meer zin gekregen in sporten en voel ik me een stuk beter in mijn vel! Ik kan B-Personal dus alleen maar aanraden.
Dario Vandenabeel
Dario Vandenabeel
2022-08-03
Zeer goeie coach die 24/7 voor je klaar staat. Zal je ook niet verplichten om iets te eten, aangezien hij meerdere lekkere alternatieven geeft bij alles wat er op je voedingsschema komt. Heeft bij mij al zeer mooi werk geleverd, en we blijven met plezier nog gaan 🥳🥳🥳
Gregory Veys
Gregory Veys
2022-08-03
Professionele begeleiding zoals het hoort! Variatie, motivatie en een persoonlijke aanpak…kortom TOP!
Allessio Lefever
Allessio Lefever
2022-08-03
Topcoach! Al lang klant en nog altijd tevreden van zijn werk en begeleiding.
Maarten Devolder
Maarten Devolder
2022-07-25
Keer op keer een top ervaring